AKHİSAR KADIN EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE DAYANIŞMA DERNEĞİ
28 Eyl

Proje Yazma Eğitimi

Zafer Kalkınma Ajansı uzmanları tarafından, iki gün süresince : Akhisar Kadın Derneği ,Akhisar Mimarlar Odası, Akhisar Kadın...
Okumaya devam et
4 Ağu

2022 – 2023 Dönem Eğitimlerimiz

Kilim Dokuma Eğitimi Wayuu çanta örme eğitimi Makreme örme eğitimi Liderlik ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi Proje Yazma Eğitimi Sosyal Medya Kullanım Eğitimi
23 May

Hijyen Eğitimi

Akhisar Halkeğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde; 15 kadın kursiyere hijyen eğitimi verdik.
15 Mar

Ağaç Budama Eğitimi

Akhisar Halkeğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde; 25 kişilik karma gruptan oluşan kursiyerler ilçe milli eğitim personeli tarafından ağaç budama eğitimi,düzenledik.
12 Mar

Pilates kursları ile sağlıklı yaşam eğitimi

Akhisar Halkeğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde; Akhisar Belediyesinin derneğimize tahsis etmiş olduğu, Salonda 75 kadın kursiyere Pilates kursları ile sağlıklı yaşam eğitimi verdik