AKHİSAR KADIN EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Gizlilik Sözleşmesi

Çerez, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde, cihazınıza depolanan küçük bir metin ya da görsel dosyasıdır. Çerezler, AKHİSAR KADIN EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE DAYANIŞMA DERNEĞİ web sitelerini ilk ziyaretiniz sırasında tarayıcınız aracılığı ile cihazınıza depolanır. Bağlandığınız cihaza göre (bilgisayar, tablet, cep telefonu vb.) depolanan çerez değişiklik gösterecektir. AKHİSAR KADIN EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE DAYANIŞMA DERNEĞİ sitesini, aynı cihazla tekrar ziyaret ettiğinizde, tarayıcınız, kayıtlı bir çerez olup olmadığını kontrol eder. Eğer kayıt var ise, kaydın içindeki veriyi ziyaret etmekte olduğunuz web sitesine iletir. Bu sayede web sitesi, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz algılar ve bu yönde bildirim elde etmeniz sağlanır.

Google Analytics

Google, web sitesinden almış olduğu verileri depolar. Google, yasal mevzuatlardan dolayı bu verileri 3. parti kuruluşlar ile paylaşmak durumunda kaldığı zamanlardaki hakkını saklı tutar.

İletişim Bilgileri

Yukarıda belirtilen bilgiler ile ilgili sorularınızı, iletişim hattı üzerinden sorabilirsiniz. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır.